Stugägarhelg/information 2020

Hej bästa stugägare!

Vi från Kläppen hoppas ni alla haft en fin sommar, men nu nalkas ju den bästa av årstider – Vinter!

Det ser iallafall vi här uppe i västra Dalarna enormt mycket fram emot, och med en förhoppning om en så normal vinter som det bara kan i dessa tider.

Vi påverkas ju fortfarande av Covid-19. regeln om 50 personer i tillställningar gäller, Vi har medvetet avvaktat för att se hur vi skall få till Stugägarhelgen/Stugägarinformationen inför vintern på ett bra och säkert sätt.

Tidigare kommunicerade vi helgen v 37 preliminärt. men pga denna regel måste vi tänka om i hur vi gör upplägget.

Vi har därför beslutat att vi kommer skjuta lite på detta. Vi kommer helgen(lördag) v 43 ha en “minimässa”/öppethus med drop-in för att träffa oss ni har mest kontakt med och kunna ge djupare information om frågor. då samlar vi främst våra avdelningar städ, vaktmästeri och logi för att kunna ge mer information om vad som händer på respektive område. Vi hoppas också få med någon ytterligare leverantör ex. Telkey med kodlåsen som vi punschar för. Det större informationen som jag brukar delge i presentation kommer ju bli svår att få till i och med regeln om 50 personer. Vi har därför bestämt att vi kommer filma in denna live och kan då skicka ut den till er digitalt så alla ändå möts av samma information inför säsongstart. Denna helg är det höstlov och vi vet redan nu att många av er stugägare valt att fira höstlov i era stugor och lägenheter.

Vi känner att med läget som det är så kan vi ändå behålla informationssättet och dialogen så nära som möjligt på samma sätt vi alla är vana vid och att detta blir en ok kompromiss.

Ett mer detaljerat program med tider samt information vart man hittar sändningen med presentationen kommer närmare inför denna helg.

Annars kan jag meddela att vinterintresset är stort. Vi bokar på riktigt bra och jul/nyårsperioderna är snart fullsålda så vi står inför en mycket fin start på säsongen.

Vi jobbar med tät dialog med SLAO – skidbranschen, Region Dalarna (sjukvården) och Folkhälsomyndigheten för att säkerställa en vintersäsong där vi kan hålla öppet på ett säkert sätt.

Önskar er alla en fin helg!

Hälsningar Gustav