God fortsättning på det nya året!

Mitt i högsäsong skickar jag bara en glädjande nyårshälsning!

Vilken härlig start på det nya året och vintersäsongen vi har! Snön fortsätter att falla och vi har idag allt öppet förutom stora Snowparken vilken vi nu producerar för fullt i för att öppna så snart vi kan. Detta är ju helt klart rekord, så här mycket öppet under jul/nyår har vi faktiskt aldrig haft vilket är jättekul! Prognosen framöver ser mycket bra ut med minusgrader och sol i helgen. Men visst är det ett härligt vinterlandskap vi har nu på berget! Delar här några härliga
bilder tagna av Joakim Agartsson

Hela 90 cm snö har vi nu i naturen vid dalstationen bredvid Stolbanan Järpen, på toppen är det ännu mer natursnö.

Under Jul/ Nyår har vi har helt fullbokat, vi har några objekt lediga nu över helgen som troligtvis fylls upp av sena bokningar. Det har varit mycket skidåkare och största toppen var nyårsafton med över 4000 skidåkare. Detta helt utan köer så systemet fungerar fint och klarar fler skidåkare.

Jag har investerat i ett nytt statistikprogram för att ännu bättre mäta och följa flöden i skidbacken. Den populäraste liften är såklart Gondol Sälen och mer än 40% av alla åk på berget görs i gondolen och det fortfarande med minimala köer vilket är imponerade.

En mycket bra start på vintersäsongen kan vi summera starten som och det fortsätter vara högtryck på bokningen vilket lovar en mycket fin säsong.

Önskar er en härlig helg!

Vintriga hälsningar / Gustav