Påsk och efter säsong information

Hej bästa stugägare!

Vi hoppas att ni hunnit njuta av vintern och att ni trivts när ni varit uppe hos oss! En fantastisk säsong närmar sig sitt slut och en fullbokad påskhelg närmar sig, bifogat i detta mail hittar ni helgens påskprogram med aktiviteter, after ski mm .

Här kommer lite information om vad som händer i stugor/lägenheter efter säsongen och vad som kan vara bra att tänka på framöver. Den 8 april, när säsongens sista gäster reser hem, låter vi gästerna checka ut när de vill och vi gör inga avresekontroller eller städningar på söndagen. Vi kommer att utföra dessa med start i början av v15. Om du planerar att komma upp till din stuga/lägenhet i början av veckan är vi tacksamma för om du meddelar oss så att vi kan se till att den är färdig innan ni kommer upp.

Under våren inventerar, besiktigar och stänger vi ner (värme, vvb etc) lägenheterna och stugorna, efter inventering & besiktning skickas ett underlag till dig. Om du planerar att renovera så vill vi gärna avvakta med inventering & besiktning tills er renovering är färdig, meddela oss i så fall.

Erbjudande om köp av storstädning inför hösten och mer information från vaktmästeriet kommer att skickas ut under våren.

 

Fr o m v16 är vi på plats;

Städ/Vaktmästeri; måndag-fredag 7.00-16.00, ni når oss på fastighet@klappen.se alt 0280-96200

Bokning;  måndag-fredag 8.30-16.00, ni når oss på bokning@klappen.se alt. 0280-96200

 

Läs mer om vad som händer under påskhelgen här:

Påskprogram 2018

Ha en härlig påskhelg och fin vår önskar vi på logiavdelningen,