Senaste nytt v 13

Hallå alla glada Stugägare!

Nu är vi på sluttampen på en fantastisk säsong och det ser verkligen ut som att vi stänger med flaggan i topp!

Långtidsprognosen lovar sol och kyla så förhållandena i pisterna och spåren kommer vara helt suveräna!

Jag får ofta frågan nu när det är så fint om varför vi stänger, och kan vi inte ha öppet längre. Ja svaret är ju min motfråga: kommer du komma?
Då svarar de nej, vi kan tyvärr inte. -men det är ju så fint!
Och det är dessvärre så. Pga skolplikt och nationella prov som pågår för fullt nu utanför skolloven så blir det omöjligt för vår huvudmålgrupp att ta ledigt.

Det gör att kundunderlaget efter påsk blir obefintligt dessvärre och det går bara inte att driva anläggningen, även om det är hur fint som helst. Vi håller på med ett arbete i branchen där vi lobbar för fullt mot politiker för att utöka lovperioderna med fler sportlov och mer utspridda påsklov för att få en mer rättvis fördelning och göra friluftsaktiviteter mer tillgängliga för fler. Det skulle också leda till att prisnivåerna kunde stabiliseras på fler veckor och det inte blir allt för dyrt på högsäsong. men det är en helt annan fråga:)

En fantastisk säsong i många stycken! Fortfarande en massa snö med 1 meter i dalen och 1,2 meter på toppen vilket är helt fantastiskt!
vi har fått mycket lovord för berget under vintern och gästerna ger fina omdömen, Vi ligger nu på 5,4 av 6 på totalen helhetsintryck jämfört med totalen förra året på 5,3 poäng. Ett mål jag trodde var omöjligt eller supersvårt att slå, men det gjorde vi vilket vi är jätteglada för.

Allt pekar mot att vi gör ytterligare en rekordsäsong! Både i antal gäster, antal utförsåk samt antal skidåkare. Vi har, nu när vi mäter antal bokningar haft en snittbeläggning på boendet vi förmedlar från v 52 till v 14 på 89,8% som det ser ut just nu. Det är ju bra, om än en del kvar till 100% såklart. Men jag hoppas ni som enskilda stugägare som förmedlar också är nöjda över er beläggning.

Efter säsongen kommer jag redogöra för de faktiska talen och vad resultatet blev:)

Påsken är ju en av Kläppens största helger med antal skidåkare och parkeringarna kommer bli mer än fulla, så tipset inför helgen är att utnyttja skidvägarna och lämna bilarna vid era stugor.

Nu stundar en fin påsk helg, och jag vet att det är många möten i BRF:er och Samfälligheter, Jag kommer delta på några, och vi ses antingen på mötena eller i pisterna.

Vintriga och soliga hälsningar Gustav