Nu satsar vi ännu mer på barmarken!

Hej Alla stugägare!

Efter en hel del planering vid sidan av säsongen och allt extra arbete med pandemin så är vi superstolta och nöjda att kunna presentera det vi tänker oss inför sommaren.

Idag gick pressreleasen ut mot media med vad vi planerar: Ni kan läsa den i nedan länk.

Kläppen Storsatsar och investerar 9,5 miljoner kronor inför sommaren (notified.com)

Kläppen Storsatsar och tillsammans med olika samarbeten investerar  vi 9,5 miljoner kronor inför sommaren. Den stora nyheten är Kläppen Arena, en unik barmarksanläggning för skid- och snowboardåkning, som helt saknar motsvarighet i norra Europa. Här kan barn, nybörjare och alla som vill träna skid- och snowboardtrick på samma plats som världseliten. Utöver den nya landningskudden och allt i arenan bygger Kläppen i samarbete med stugägarpotten en hinderbana. Hinderbanan är en utmaning kantad av tio hinder där man ska klättra över, krypa under eller ta dig igenom. Till sommaren anlägger Kläppen också en ny fotbollsplan, volleybollplan, discgolf, boulebana och en ny flytbrygga med hopptorn vid sidan av övriga aktiviteter.

läs mer om alla aktiviteter här:

Kläppen (klappen.se)

Vi jobbar nu med en sommarkarta som kommer presenteras på klappen.se inom kort som visar exakt plats för alla aktiviteterna.

Med en ökad trend för outdoor och att stanna hemma i Sverige att semestra samt pandemin som gör att fler kommer stanna hemma även kommande sommar der vi mycket fram emot denna nysatsning mot helårsverksamhet.

Vill också passa på att önska Glad Påsk!

mvh Gustav